|
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
mickoimicko
Ime i prezime: micka
|
Postano: pon vel 08, 2010 9:04 pm Naslov: JA SAM VAŠA TETA ČUVALICA :) !!!!
|
|
|
Evo ovako....
Zovem se Martina i imam 27 godina, iz Zagreba sam, točnije Novi Zagreb - Utrina, nepušač sam, neudana i bez djece!!
Trenutno sam nezaposlena osoba jer moj zadnji posao je bio u struci - kratko-, zbog otkazivanja ugovora zbog manjka posla...
Kako na jesen planiram upisati Pedagošku akademiju smjer- odgajatelj u vrtiću- to mi je i dobro došlo da stignem sve pripremiti do prijamnog ispita, biti ću toliko slobodna i u privitku Vam poslati moj životopis koji inače šaljem za poslove u struci da i ponešto tu saznate o meni, a ukratko ću Vam se i ovako predstaviti!!
Inače imam 3 godine iskustva u babysittingu- 3 obitelji, 3 dečkića od starosti - 2,5 mjeseca pa sve do uzrasta starije vrtićke- 6 godina i jednu curicu od 5 godina, upoznata sam sa svime -od prematanja pelena, kuhanja, pospremanja, igre i animiranje djeteta, šetnje, igre u parku... odlazak na tržnicu, dućan, odlazci na zajednička ljetivanja, zimovanja, odlaske ili ostajanja preko vikenda... Isto tako vrlo mi je bitno da Vam napomenem da sam uvijek ostala "do kraja" tj ispratila sam djecu u vrtić ili jaslice, dakle nikada nisam prva otišla zbog bolje prilike, posla ili bilo čega drugog... to Vam mogu i potvditi obitelji kod kojih sam čuvala dječicu, dakle preporuke su dostupne na Vaš zahtjev da li želite pismeno ili usmeno - ovisi samo o Vama!
Inače sam i član jedne poznate zagrebačke agencije za babysitting gdje imam potvrdu o nekažnjavanju, potvrdu od liječnika da sam psiho-fizički zdrava osoba i već spomenute preporuke! Kako sam kod prijašnjeg čuvanja djece završavala razne tečajeve, školu stranih jezika itd.... vrlo sam uskalđena kada je vrijeme učenja a kada čuvanja djece, inače po prirodi sam vrlo vedra, vesela, komunikativna i kreativna osoba sa puno slobodnog vremena, fleksibilna i lako prilagodljiva!
Eto ako Vam se i mala sitnica svidjela u ovom mom obraćanju Vama, slobodno mi se javite na e-mail - martina.okrajcic@gmail.com ili na ovaj broj moba 099 2777 117 i vrlo rado ću se odazvati Vašem pozivu....
U nadi da se čujemo, unaprijed Vam se zahvaljujem i srdačno Vas pozdravljam,
Martina Okrajčić |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama. Mozete dodavati događaje u kalendar ovog foruma
|
|
|