|
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
debelakis
Ime i prezime: Ivana
|
Postano: uto sij 19, 2010 4:49 pm Naslov: BRZO I UČINKOVITO SKIDANJE KILOGRAMA
|
|
|
evo otvorila sam,mislim da jesam.. temu,za sve forumašice sa super baby foruma koje muku muće sa nakupljenim kilogramima...
ako vas zanima,kako skinuti kile...pitajte na pp..
ja ću pokušati ovdje iznositi najbitnije podatke..
kad imam vremena,slobodno sva pitanja,na pp...jer sam i ja drage moje probavala svašta duuugih 9 god...i onda sam otkrila nešta i otišle kile kao vjetrom odnešene...!!
ali preporučam,onima koji imaju...više od 8 kg viška... _________________ http://public.fotki.com/debelakis/
smršavila sam 14 kg u 40 dana! bez odricanja!
napokon.! ) |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
helena

|
Postano: sri sij 20, 2010 7:10 am Naslov:
|
|
|
o čemu se radi?da li je skupo?da li je istinito? _________________ Laura 09.09.2007. |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
lane

|
Postano: čet sij 21, 2010 1:28 pm Naslov:
|
|
|
I mene zanima o cemu se radi- pripravak, tretmani, sto? _________________ Nika 2.3.2006.
Jana 25.1.2009.
..u mislima s Vanesax.. |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
debelakis
|
Postano: čet sij 21, 2010 9:37 pm Naslov: Paiyouji plus
|
|
|
drage forumašice..ispričavam se na ne javljanju..
a započela temu!!
Ovako,ja sam osobno pila Paiyouji plus čaj i skinula kilograme sa dvije i pol kutije toga čaja.
I ja sam bila nevjerni Toma što se tiče čaja,pogotovo nakon tolikih godina skupljanja i borbe s kilama...
Moja sestra je puzela jednu kutiju prije mene,ia ja sam bila uzela nekakve tablete ...
nakon 10 tak dana kad sam vidjela sestru,,bila sam ljubomorna istog trenutka jer moje tablete nisu imale učinka,a na njoj se vidjelo ...
istu večer sam naručila sebi i njjoj po kutiju...i
nisam mogla dočekati,i sva sreća učinak se i na meni vidio jako brzo! napokon!
dan kad sam bila popila prvu vrečicu,pamtim kao datum..kao i nečij rođendan!  _________________ http://public.fotki.com/debelakis/
napokon.! ) |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
2xmama

|
Postano: pet sij 22, 2010 10:17 am Naslov:
|
|
|
a kako taj čudesni čaj ide s dojenjem? ti još dojiš ili si prestala? Kakav mu je sastav? _________________ već i 3xmama  |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
|
debelakis
|
Postano: pet sij 22, 2010 8:58 pm Naslov:
|
|
|
| 2xmama je napisao/la: | | a kako taj čudesni čaj ide s dojenjem? ti još dojiš ili si prestala? Kakav mu je sastav? |
draga,j..odogovorila sam na otvorenu temu...ali nije teško ponoviti i pomoći...
niti jedan pripravak ili bilo što dok se doji nije preporučljivo!!
uživaj u lijepim trenutcima,a za sve ovo imaš vremena..
i da..ja ne dojim,moji su 6 god. i 9 god....ali sam sve te godine bila debela!! doslovno pretila!
sada sam ponosna zgodna majka!!opet kao nekada!!  _________________ http://public.fotki.com/debelakis/
napokon.! ) |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
debelakis
|
Postano: ned sij 24, 2010 3:04 pm Naslov:
|
|
|
evo,ovako da Vas obavijestim...
naslov teme je brzo skidanje kilograma,vjerovatno neki su sumnjičavi,kao što sam i sama bila...
ali iskreno sada i ja vjerujem u riječ brzo i učinkovito skidanje kila...
i nitko me ne može uvjeriti u drugačije,jer sam sama sebi očiti primjer,brzog skidanja,ne zdravih kila...
u biti išlo je s jednom kutijom 4-5 kila,što je sasvim dobar rezultat za jedan mjesec...
doslovno,nakon pet dana kad sam stala na vagu,bile su mi 2,5 kg manje..
i mani je bilo čudno,ali to je otišla voda koja se ne potrebno zadržava u organizmu,...
sljedeće vaganje je bilo nakon tjedan dana,i bilo je 4 kilograma manje!!
molim vas,imajte na umu da sam imala 79 kila na visinu od 1,64...
to je dosta kilograma,viška!
meni je brže odlazilo,jer sam imala dosta viška!
 _________________ http://public.fotki.com/debelakis/
napokon.! ) |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
debelakis
|
|
| [Vrh] |
|
 |
|
debelakis
|
Postano: ned sij 24, 2010 3:56 pm Naslov:
|
|
|
Ovaj čaj je odlično prirodno sredstvo za čišćenje od štetnih tvari, smanjuje tjelesnu težinu bez štetnih poslijedica, uklanja višak vode,vlaži crijeva, pospješuje funkcioniranje probavnog trakta.Pokazuje na životinjama i ljudima učinak smanjenja težine,vrlo efikasano i bezopasno. Kvaliteta mu je stabilna, nuspojava... nema.Vrlo je popularan kod širokih masa i danas je idealno sredstvo za mršavljenje _________________ http://public.fotki.com/debelakis/
napokon.! ) |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
debelakis
|
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
|
nelaa

|
Postano: čet vel 04, 2010 9:38 am Naslov:
|
|
|
vidim da košta 260 kn, a koliko dugo se ima taj jedan...ja imam isti skinuti nešto kao ti, ja sad imam 75 kg i isto smo visoke.. _________________ JANA 11.11.2005. naša velika princeza
ELENA 6.9.2009. naša mala princezica |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
Arabea

|
Postano: čet vel 04, 2010 1:58 pm Naslov:
|
|
|
upozorenje _________________ ♥♥♥26.01.2005.♥♥♥
♥♥♥13.08.2009.♥♥♥ |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
debelakis
|
Postano: pet vel 05, 2010 11:51 am Naslov: Arabea - upozorenje
|
|
|
draga forumašice,hvala što si stavila upozorenje,da vidimo svi link.
Prvo da objasnim svima da nikada prva ne bih koristila nešto što mi može ugroiziti zdravlje,a pogotovo ne proizvod za koji se javno upozorava.
Ja niti ne pušim,jer je pušenje dokazano štetno,te svaka kutija ima veliko upozorenje.
Da se odmah izjasnim da svakako nije zdravo niti nositi višak kilograma,ali isto i da kažem da sam ja bila pila Reductil,kojeg su povukli iz prodaje...uz sve nuspojave s reduktilom,ja s njim misam ništa skinila niti otopila kilograma.
Uvijek sam se držala apoteke i kupovala provjerene proizvode za skidanje kila,koji su mi se pokazali ne učinkoviti.
I prema PAIYOUJI PLUS čaju sam bila skeptična,ali kad sam vidila učinak čaja kod meni najbliže osobe,počela sam piti sljedeće jutro.
Kako sam bila prezadovoljna čajem,i ovdje sam stavila post za sve osobe koje čitaju,i koje s bore sa kilama,da probaju čaj Paiyouji PLUS.
a sada da i objasnim zbog čega sam napisala sve ovo i zašto PLUS pišem velikim slovima.
Firma Paiyouji je imala odlične proizvode za skidanje kilograma /o čemu vam svjedoče brojni svjetski forumi/,čajeve Paiyouji s više vrsta okusa.
Međutim ,pokazalo se da u tim svim čajevima ima više od dozvoljenih omjera određenih supsatnci.
Tako je firma Paiyouji i nestala sa tržišta.Međutim unazad pola godine,firmu preuzima druga kompanija,i sa timom stručnjaka ponovo pokreće proizvodnju brenda za koji se već znalo da djeluje,ali sa drugim imenom: PAIYOUJI PLUS
i samo sa jednom vrstom okusa,dok su prije bile različite vrste čaja,jabuka,naranča,...znaju oni koji su naručivali i prije 2009 godine,o čemu pišem..
I sada Paiyouji Plus je novi čaj,od kojega nema nikakvih nuspojava.
Mislim da forumašice koje ga piju,mogu posvjedočiti isto!
Jer sam sa istima ja osobno u kontaktu,ali nikoga ne želim pozivati da javno govori.Svi koji piju čaj,najbolje znaju jesu zadovoljni ili nisu _________________ http://public.fotki.com/debelakis/
napokon.! ) |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
debelakis
|
Postano: pet vel 05, 2010 12:11 pm Naslov:
|
|
|
oprostite na vraćanju ponovo na temu,ali da razjasnim stvar do kraja:
Agency for Health and Food Safety, Paiyouji was adulterated with sibutramine and phenolphthalein. Health Canada has issued Foreign Product Alerts for all other products named in the Swissmedic alert.
Znači ove sastojke je sadržavao Paiyouji čaj,koji je povučen.
Zato se i na drugim Hrvatskim forumima vode polemike da djeluje kao reduktil,ali to nije ISTI PROIZVOD.
Mislim da su sada svi shvatili da se radi o novom čaju Paiyouji Plus,koji ne sadrži te sastojke,uopće....
A svi koji su pili prije čaj,znaju da je taj samo Paiyouji imao još bolji učinak,ali na žalost je djelovao na zdravlje..jer ako proguglate,vidite da su to supsatnce koje su isključivo za liječenje pretilosti.
Probat ću kopirati link,gdje se vide sastojci čaja Paiyouji Plus
Nikada na ovaj forum ne bih stavila nešto u što sama nisam sigurna,niti bih nekome predlagala,a posbno ovdje ženama i majkama,s kojima sam osobno u kontaktu i koje su mi posebno drage
bez obzira što se radi o nicku,svi znaju moje i ime i prezime.
glavni sastojak čaja:http://www.njuskalo.hr/kozmeticke-usluge/caj-mrsavljenje-paiyouji-plus-oglas-712551
ili ovaj link,gdej se vidi da je čaj dobio odobrenje za puštanje u promet,
btw,već kad pišem svašta...Paiyouji Plus čaj možete naći u apotekama u Engleskoj.
Ako ga kupujete bitno je da kupujete originalni čaja,jer je ovo svjetski hit,i kinezi su prepoznali dobru zaradu i prave kopije čaja,kao u ostalom i svega ostalog....
još jedan link,o čaju.ostalo sastojci:
http://www.njuskalo.hr/sve-ost.....las-693122
toliko od mene,za sada,ali mi je drago da je stvar razjašnjena!
i sva ostala pitanja,ako mogu pomoći,tu sam.
hvala što me čitate i trpite!  _________________ http://public.fotki.com/debelakis/
napokon.! ) |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
Arabea

|
Postano: pet vel 05, 2010 1:15 pm Naslov:
|
|
|
Ej, nisam ja ništa loše mislila, vidjela sam i sama polemike na drugim forumima, stoga sam i stavila ovdje link da se vidi, te da svatko odluči hoće li nešto koristiti ili ne. Eto,i Reductill su prepisivali liječnici na recept. lijk je bio propisno registriran i odobren i u Hrv, pa su ga sada povukli.
Inače, čestitam na gubitku kilograma, baš mi je drago...i sama sam u fazi skidanja, te znam koliko nam puno znači riješiti ih se...  _________________ ♥♥♥26.01.2005.♥♥♥
♥♥♥13.08.2009.♥♥♥ |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
Arabea

|
Postano: pet vel 05, 2010 1:20 pm Naslov:
|
|
|
A baviš li se ti i prodajom istoga toga, te su to tvoji oglasi ili si samo korisnica? Vidim da je prodavačica istoga imena iz Đakova, a i tvoj potpis govori isto, pa pitam? Nemoj zamjeriti;) _________________ ♥♥♥26.01.2005.♥♥♥
♥♥♥13.08.2009.♥♥♥ |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
helena

|
Postano: pet vel 05, 2010 9:58 pm Naslov:
|
|
|
a jel bi se mogao javiti još natko tko ga pije pa da vidimo da li i kod njega djeluje ? _________________ Laura 09.09.2007. |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
debelakis
|
Postano: pet vel 05, 2010 10:27 pm Naslov: Piaoyuji
|
|
|
draga ne zamjeram na ničemu...samo radila sam cijeli dan pa se nisam
stigla prije javiti...
Osim što sam ti poslala pp,...morala sam i ovdje napisati ako to čitaju i ostali da ne bude,da sam ne tragom ne stala!!
morala sam staviti pojašnjenje o čaju,baš zbog toga jer se radi o dva proizvoda,istog brenda,ali bitno različitih karakteristika.
Samo sam napisala što su i meni objasnili,a pošto sam ja dosadnjakovićka..prava,objasnili su mi u Paiyouji Uk,doslovno ovako kako sam napisala.
stavila sam linkove sa oglasa...jer ne znam staviti kao i ti bez linka..
a sljedeći put,ak budem ipak ću kopirati samo tekstove. _________________ http://public.fotki.com/debelakis/
napokon.! ) |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
Arabea

|
Postano: sub vel 06, 2010 12:02 am Naslov:
|
|
|
Našla sam i ja razlike o ta dva proizvoda. Navodno je Plus original, a onaj bez Plusa je kopija. Čaj je bijele boje, a ostali su također kopije. Te sve koje budete kupovale, na original kutiji piše sve na eng, nema kineskih slova, te je naznačen proizvođač iz UK. Eto, osobno pijem Herbalife, ali sam morala malo istražiti i za ovaj čaj, budući ima puno polemika oko njega.
p.s. Nisam dobila pp  _________________ ♥♥♥26.01.2005.♥♥♥
♥♥♥13.08.2009.♥♥♥ |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
bundevica
|
Postano: ned vel 07, 2010 2:06 am Naslov:
|
|
|
debelakis, gdje si kupovala čaj, preko njuškala?
jel tu najjeftiniji? za koliko dana je isporuka? jesi li i vježbala ili samo manje papala?
 |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
|
ljerkica

|
Postano: ned vel 07, 2010 4:57 pm Naslov:
|
|
|
pozdrav curke!!
evo ja se javljam kao ogledni primjerak !!
iskreno se nadam da ću se imati s čim pohvaliti!
I sama sam dobrih 7-8 mjeseci pila Herbalife shake i još dosta tablata uz njega, ne smijem se ni sjetiti koliko sam para spržila na to, i skinula sam 7 kg!
bila sam zadovoljna i na tome, makar mi je jako dugo to trajalo eli eto i to je nešto!!
još uvijek imam shake-a (još mi je samo on ostao) kojeg ujutro popijem
ali već jako dugo nema nikakvog pomaka i tako da gubim nadu, a i ne mogu si više priuštit sve što sam do sad koristila od njih jer mi je to sad preskupo!!
da se razumijemo, istresla bih ja iz šupljeg u prazno da kile i dalje idu dolje s tim, ali pošto je stalo, popit ću do kraja što imam i za sada sigurno neću više naručivati!!
ALI opet naglašavam i sa tih 7 kg sam sretna, znači djeluje, zašto više ne, ne znam, ali bolje išta nego ništa!
Uglavnom 70 kg čak se par puta i 69 kg pokazalo je moj doseg, ali nažalost trenutno sam na 72
i evo me u novoj borbi s famoznim čajem!!
znači, 05.02.2010. 72 kg
danas sam popila treću vrećicu
i ja sam pročitala svakakve komentre o njemu, pa se neću sad osvrtat na to, već ću svoja iskustva napisati
uopće mi nije toliko ružnog okusa kao što su pisali, niti mi smrdi
ja prokuham 1 dcl vode, pustim da se prohladi malo i usipam vrećicu, promješam i još u njega stavim žličicu cedevite od mandarine tako da više osjetim tu mandarinu nego "nešto ružno-očekivano"
i nakon toga odmah čašu vode, ostane u ustima nekakv čudan okus, SUH i nakon toga ni ne budem toliko žedna već mi je jezik suh pa imam potrebu malo malo posegnuti za vodom!
stvarno, apetita uopće nemam, ručam vrlo malo, upola manje nego inače i bez ikakvih međuobročnih dodataka, navečer nekakva voćka ili jogurt, mislim da mi je i to navika, čudno mi je to nekako, moji svi stalno nešto otvaraju i zobaju, a ja samo pijuckam..
nemam problema sa spavanjem (osim kad mi muž hrče)
i da, stomak mi nije uopće napiren kao prije ( kao na reklami za activiu)
htjela sam mužu reći da sakrije vagu da ne zna gdje je, ali ipak nisam jer ja sa MORAM svaki dan izvagati, tako da je jutros bio 71 kg
neću ni govoriti koliko bi htjela skinuti,
ali svakoko planiram skinuti koliko god mogu više prije trudnoće, jer ne želim biti opet mali bumbar _________________ Vinona, 14.03.2008. |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
debelakis
|
Postano: pon vel 08, 2010 4:11 pm Naslov:
|
|
|
evo baš mi drago da nas je na temi sve više i da se i ovdje razmjenjuju iskustva..
U hr.kutija čaja iznosi-300kn i trošak slanja..
Tako da nema drugačijih cijena.
Ja evo ne pijem čaj dosta dugo vremena,ali niti mi se ne vraćaju kile.
Eto,imam kilu više od kad sam ga prestala piti.
Ne pijem ga 3 mjeseca...
Jaaaaako mi je drago da je još netko zadovoljan!
 _________________ http://public.fotki.com/debelakis/
napokon.! ) |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
ljerkica

|
Postano: sri vel 10, 2010 1:32 pm Naslov:
|
|
|
05.02.2010. - 72 kg
10.02.2010. - 70 kg
nikad lakše skinute kile
nikad gladna
nemam nikakvih smetnji ni u čemu
osim što trčkaram svako malo na wc od natakanja vodom!!
 _________________ Vinona, 14.03.2008. |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
nelaa

|
Postano: sri vel 10, 2010 3:12 pm Naslov:
|
|
|
joj super...znači za naruđbu se nazove onaj broj s linka za hrv i naruči se...za koliko dđe...ja namjeravam piti jakoooo, ali samo da prestanem dojiti...nadam se da će i meni pomoći...
malo o.t ja sam isto pila herbalife i ništa mi nije pomogao...samo sam skinula 2 kg! _________________ JANA 11.11.2005. naša velika princeza
ELENA 6.9.2009. naša mala princezica |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
Arabea

|
Postano: sri vel 10, 2010 7:15 pm Naslov:
|
|
|
Herbalife je za duge staze... on je spor ali dostižan!
Čaj je sprinter... Veli moja kuma koja pije čaj da je u tri dana skinula skoro 3 kg! Nije uopće gladna, samo je stalno žedna, pa je dobila proljev (skužajte na izrazu), pa jadna stalno trčka na wc. Inače je jako zadovoljna! Eto, da ga i ja izreklamiram kada mi je već to ispričala! _________________ ♥♥♥26.01.2005.♥♥♥
♥♥♥13.08.2009.♥♥♥ |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama. Mozete dodavati događaje u kalendar ovog foruma
|
|
|