|
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
jana4

Ime i prezime: Jana4
|
Postano: ned sij 18, 2009 10:19 pm Naslov:
|
|
|
| MBee je napisao/la: | | HZZO. |
tnx,
a da li znaš koji je postupak?
koja dokumentacija nam je potrebna, i slično?! _________________ Tena, 20.09.2006.
Teo, 08.03.2008.
Uskoro stiže Tomo ! ! ! ! |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
jana4

|
Postano: pon sij 19, 2009 10:32 pm Naslov:
|
|
|
| jana4 je napisao/la: |
a da li znaš koji je postupak?
koja dokumentacija nam je potrebna, i slično?! |
nitko nezna?!  _________________ Tena, 20.09.2006.
Teo, 08.03.2008.
|
| [Vrh] |
|
 |
|
MBee

|
Postano: uto sij 20, 2009 7:34 am Naslov:
|
|
|
Treba priložiti:
- medicinsku dokumentaciju
- rodni list
- kopiju tekućeg računa
- potvrdu poslodavca za majku i za supruga da su u punom stalnom radnom odnosu _________________ Eva, 09.09.2005. |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
jana4

|
Postano: uto sij 20, 2009 7:48 pm Naslov:
|
|
|
| MBee je napisao/la: | Treba priložiti:
- rodni list
- kopiju tekućeg računa
- potvrdu poslodavca za majku i za supruga da su u punom stalnom radnom odnosu |
išla sam danas u hzzo,
rekla mi je službenica da je potrebna samo liječnička dokumentacija i uputnica za liječničko povjerenstvo (komisiju) od mojeg liječnika opće medicine...
nije znala reći zašto od mog liječnika, a ne od pedijatra djeteta, _________________ Tena, 20.09.2006.
Teo, 08.03.2008.
|
| [Vrh] |
|
 |
|
jana4

|
Postano: čet sij 22, 2009 2:11 pm Naslov:
|
|
|
svi papiri i dokumentacija predani,
sad moramo čekati rješenje,
rečeno mi je da to bude kroz mjesec dana gotovo,
nadam se da mi bude odobreno! _________________ Tena, 20.09.2006.
Teo, 08.03.2008.
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
|
Lea_Os

|
Postano: čet sij 22, 2009 9:14 pm Naslov:
|
|
|
| jana4 je napisao/la: | | MBee je napisao/la: | Treba priložiti:
- rodni list
- kopiju tekućeg računa
- potvrdu poslodavca za majku i za supruga da su u punom stalnom radnom odnosu |
išla sam danas u hzzo,
rekla mi je službenica da je potrebna samo liječnička dokumentacija i uputnica za liječničko povjerenstvo (komisiju) od mojeg liječnika opće medicine...
nije znala reći zašto od mog liječnika, a ne od pedijatra djeteta, |
jana,a dal mi mozes reci dali traze neke odredene preglede na koje dijete mora ici,ili je to individualno...ja bih isto trebala poceti skupljat papire,ali ja neznam na koje sve preglede moramo ici...kod fizijatrice smo obavili,potvrde o zaposlenju su gotove,znci trebam uputnicu od svog lijecnika za komisiju?
ajme meni,nadam se da cu ja to sve stici napraviti...  _________________ http://public.fotki.com/LeaOs/ |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
mrgudica
|
Postano: pon ruj 21, 2009 9:27 am Naslov:
|
|
|
jana4 zanima me kako je prošlo??
ste dobili produljenje??
ja sam baš u fazi prikupljanja papira za produljenje, tj. skoro sve i imam, samo me zbunjuje ta uputnica koju izdaje doktor opće medicine, jer su meni rekli da trebam uputnicu od djetetovog pedijatra  _________________ http://public.fotki.com/nelly-nelly/prodaja/ |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
jana4

|
Postano: pon ruj 21, 2009 10:01 am Naslov:
|
|
|
| mrgudica je napisao/la: | jana4 zanima me kako je prošlo??
ste dobili produljenje??
ja sam baš u fazi prikupljanja papira za produljenje, tj. skoro sve i imam, samo me zbunjuje ta uputnica koju izdaje doktor opće medicine, jer su meni rekli da trebam uputnicu od djetetovog pedijatra  |
mi smo trebali uputnicu od mog liječnika,
a produljenje nismo dobili jer njegov oblik srčane mane nije "dovoljan"  _________________ Tena, 20.09.2006.
Teo, 08.03.2008.
|
| [Vrh] |
|
 |
|
Willow

|
Postano: pon ruj 21, 2009 1:38 pm Naslov:
|
|
|
cure, ja baš predala papire,
ne treba uputnica od nijednog dr., treba samo potvrda (pismo liječniku) izabranog pedijatra u originalu  _________________ Cicko, 06.11.2008. |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
mrgudica
|
Postano: sri ruj 23, 2009 4:19 pm Naslov:
|
|
|
a kakva je to točno potvrda?
šta piše na njoj?
nama su rekli da od pedijatra treba neki LP, mislim da je to uputnica za Liječničko povjerenstvo
ja čekam još potvrdu da sam zaposlena i onda nosim papire na HZZ-O
držite figice _________________ http://public.fotki.com/nelly-nelly/prodaja/ |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
|
Willow

|
Postano: pet ruj 25, 2009 9:15 am Naslov:
|
|
|
piše u onom zahtjevu/formularu HZZO-a da se traži "nalaz i mišljenje izabranog pedijatra o potrebi priznavanja navedenog prava", nikakva (službena) uputnica
meni dr. napisala na običan papir "liječnička potvrda" u 2-3 rečenice što je točno djetetu i da ona preporuča dopust za njegu _________________ Cicko, 06.11.2008. |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
kejt

|
Postano: pet stu 20, 2009 12:04 am Naslov:
|
|
|
cure, upravo predah papire za kontrolno vještačenje.
imamo preporuke psihologa, logopeda i pedijatra za nastavak Njege.
po mjestu stanovanja dopada nas komisija u Martićevoj.
ima li sličnih slučajeva i kakve su nam šanse???
jako sam zabrinuta....buduću u međuvremenu i sama imam brojne zdravstvene probleme (liječim se na Institutu za tumore), pa sam jako zabrinuta....jer ako ne produže, 1.12. moram na bolovanje, a trudnoću sam čuvala i bila na komplikacijama, jer sam prije treće srećice izgubila dvije bebe.
kakvi su na komisiji u Martićevoj?
može i na pp
p.s. prvao smo ostvarili po starom zakonu dok je još bilo u nadležnosti CZSS-a, tako da o ovome novome ništa ne znam.
imamo li šanse???
molim vas usrdno za pomoć.
_________________ |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
dora13

|
Postano: pet stu 20, 2009 3:00 pm Naslov:
|
|
|
halo drage moje. draga kejt. i ti tu?
mi moramo u prosincu opet na vještaćenje. nemam pojma o ničem još, moram se ići raspitati kak to ide prek HZZO-a. prvo smo rješenje dobili od socijalne skrbi. sad nekidan me zvao tip odande pa kež nek idemo na HZZO.
imamo opet hrpu papira za predati. najteži je problem oštećenje sluha i kašnjenje u govoru. mislim da će on biti o, al ipak se jako nadam da će mi još produljiti njegu.
kejt, ako imate toliko preporuka, mislim da nebi trebalo biti nekih većih porblema. drži fige!!  |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
kejt

|
Postano: pet stu 20, 2009 10:03 pm Naslov:
|
|
|
dora, ljube, sretno vam! mateiću |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
dora13

|
Postano: čet stu 26, 2009 5:37 pm Naslov:
|
|
|
daj mi samo reci, jeli istina ako imam recimo sad do 20.02.2010 dopust za njegu, a ja odem s njim ranije na vještaćenje, u 12. mjesecu, pa nalaz i sve bude gotovo u siječnju, ako ne odobre da se već u siječnju trebam vratiti na posao umjesto onog dana kako piše u prvome rješenju?
u prvom rješenju piše da se trebamo u prosincu javiti za vještaćenje, no što ako budu pre brzi? |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
mama sanja

|
Postano: pet pro 04, 2009 10:17 am Naslov:
|
|
|
| dora13 je napisao/la: | daj mi samo reci, jeli istina ako imam recimo sad do 20.02.2010 dopust za njegu, a ja odem s njim ranije na vještaćenje, u 12. mjesecu, pa nalaz i sve bude gotovo u siječnju, ako ne odobre da se već u siječnju trebam vratiti na posao umjesto onog dana kako piše u prvome rješenju?
u prvom rješenju piše da se trebamo u prosincu javiti za vještaćenje, no što ako budu pre brzi? |
Koliko je meni poznato ne bi ti trebali skratiti - vještačenje je za produljenje i ne bi trebalo imati nikakvog utjecaja na postojeće rješenje. Ali najbolje nazovi pravnu službu hzzo-a i njih pitaj. _________________ M. 2002.
L. 2007.
Puštajte djeci Mozarta!
okvirići
nakit |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
dora13

|
Postano: uto pro 08, 2009 3:25 pm Naslov:
|
|
|
meni je rečeno da trebam donijeti svu postojeću med. dokumentaciju djeteta, uputnicu za LP od svog liječnika opće prakse u tri primjerka i potvrdu od REGOS-a o mirovinskom stupu. i tamo na licu mjesta treba popuniti 2 ili 3 formulara.
vidjet ćemo. ja idem nešto malo prije Božića. da nebi bilo pre rano. nikad se nezna. |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
dora13

|
Postano: pon sij 18, 2010 3:28 pm Naslov:
|
|
|
dobila sam produljenje dopusta do kolovoza ove godina. i to nam jaako puno znači!
kejt, kako je kod tebe? |
|
| [Vrh] |
|
 |
|